Michelle Keegan bikineissä beachillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin menestyksekkäästä Coronation Street -saippuasarjasta tunnettu kaunotar Michelle Keegan on Suomessa vielä varsin tuntematon tähti, mutta erityisesti Britanniassa todellinen kansansuosikki.

Seksikkäimmäksi saippuakaunottareksi taannoin äänestetty Keegan on nyt ikuistettu nauttimassa ohjelmansa kuvausten kesätauosta Mallorcalla, Espanjassa. Pinkkeihin bikineihin pukeutunut uhkea julkkistähti makoili muiden lomailijoiden seassa uimarannalla. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Michelle Keegan esittää Coronation Street -ohjelmassa Tina McIntyren roolihahmoa ja hänet on lisäksi nähty pienissä rooleissa myös muutamissa muissa sarjoissa. Keegan on palkittu roolistaan useilla arvostetuilla pysteillä, kuten Parhaana tulokkaana ja Suosituimpana tulokkaana vuonna 2008. Vuonna 2009 hänet äänestettiin Briannian saipppuasarjojen seksikkäimmäksi tähdeksi.