Missikaunotar syyttää David Copperfieldiä seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken tunnetuin taikuri David Copperfield, oikealta nimeltään David Seth Kotkin, on jälleen joutunut ongelmiin lain kanssa. Tällä kertaa häntä syytetään naisen seksuaalisesta ahdistelusta.

22-vuotias seattlelainen mallikaunotar ja entinen Miss Washington USA joutui kertomansa mukaan taikurin ahdistelun kohteeksi ollessaan vieraana tämän omistamalla yksityisellä saarella Bahamalla. Ahdistelun lisäksi Copperfieldin väitetään myös uhkailleen nuorta missikaunotarta.

Copperfieldin lakimiesten, Angelo Calfo ja Patty Eakesin, mukaan kyseessä on yksinkertaisesti vain yritys kiristää rahaa, asiasta uutisoinut Seattle Times -lehti kertoi. Naisen ja taikurin kerrotaan tavanneen ensimmäisen kerran kun Copperfield oli esiintymässä Kennewickissä. Tämän jälkeen hän kutsui missin saarelleen. Neitokainen jätti haasteen oikeuteen 29. heinäkuuta.