DJ Aligator tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien dancetähti DJ Aligator tekee jälleen paluuta muutaman vuoden tauon jälkeen, kun artistinimen takaa löytyvä iranilaissyntyinen Ali Movasat julkaisee uuden Kiss My B-Ass -nimisen albuminsa myös Suomessa.

34-vuotias danceartisti sai ensimmäisen hittinsä julkaistessaan tammikuussa 2002 The Whistle Sing (Blow My Whistle Bitch) -singlen, joka nousi vihellysteemallaan nopeasti radio- ja discolistoille ympäri Eurooppaa. Tuolloin tähden artistinimi oli tosin vielä DJ Aligator Project. Muita kappaleita olivat muiden muassa Lollipop ja Stomp!

Sittemmin hän on tehnyt materiaalinsa lisäksi myös runsaasti danceremiksejä muille tähdille, kuten esimerkiksi Infernalille, Me & Mylle ja O-Zonelle. Uudelta albumilta on jo julkaistu tänä vuonna singlenä muiden muassa kappale Calling You ja viime vuonna kappale Kaos, joista ensinmainitun teema perustuu lapsen jokellukseen ja itkuun. Uusi albumi julkaistaan näinä päivinä.