Katy Perryn ”jättirinnat” eivät mahtuneet toppiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka poptähti Katy Perry paljasti rukoilleensa pikkutyttönä, että saisi aikuisena jättimäiset rinnat. Toive toteutuikin, ja sittemmin supertähti on pyrkinyt esittelemään varustustaan mahdollisimman usein.

Taannoin hänet kuvattiin esiintymässä Melbournessa, Australiassa. Poppari oli tuolloin sonnustautunut näyttävään kimaltelevaan esiintymisasuun, joka oli kuitenkin ilmeisen tahallisesti jäänyt yläosastaan aivan liian pieneksi. Tästä syystä laulajan rinnat olivat puolestaan aivan liian suuret asuun ja pursusivat väkisin ulos kankaanpalan alta. Katso kuvat tästä.

Viihdekanava MTV:n haastattelussa Katy Perry kertoi puolestaan syyn siihen, ettei hän ole juuri tahattomasti paljastellut varustustaan asujensa pienuudesta huolimatta. Hän kertoi nimittäin testaavansa esiintymisasunsa hyppimällä backstagella aina ennen esiintymistä.