Jättimäinen Michael Jackson -spektaakkeli Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen saapuu lokakuussa jättimäinen Michael Jackson -spektaakkeli poptähden muistoa kunnioittavan yli kaksituntisen Thriller Live -show’n myötä. Suomessa esitys nähdään kuudella paikkakunnalla.

Thriller Live -show on esitetty jo satoja kertoja Lontoossa täysille katsomoille. Nyt show lähtee laajalle Euroopan kiertueelle ja saapuu samalla myös Suomeen. Suomen esitykset käynnistyvät saavat ensi-iltansa Lahti Hallista 20. lokakuuta ja päättyvät Helsingin Finlandia-taloon 25. lokakuuta. Muut kiertuepaikat ovat Turkuhalli 21. lokakuuta, Tampereen Areena 22. lokakuuta, Kuopio-halli 23. lokakuuta ja Jyväskylän jäähalli 24. lokakuuta.

Michael Jacksonin itsensä aikanaan hyväksymä Thriller Live -show kunnioittaa hiljattain menehtyneen laulajan elämää sekä Jackson 5 -yhtyeen historiaa. Show sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä vuonna 2006. Esitys sai alusta alkaen mittavan suosion ja hyvät arvostelut Isossa-Britanniassa sekä kiertueilla ympäri Eurooppaa.

Esityksen on tuottanut Adrian Grant, joka jo vuonna 1988 perusti maailman ensimmäisen Michael Jackson -fanilehden nimeltä Off The Wall. Grant ehti sittemmin tavata Jacksonin useita kertoja ja saada hänen hyväksyntänsä Thriller Live -show’n luomiseen. Ohjaaja on Gary Lloyd, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä muiden muassa Leona Lewisin, Will Youngin ja Robbie Williamsin kanssa. Koreografiasta vastaa viisinkertainen MTV-palkittu LaVelle Smith Jr.