Näyttelijäkaunottaren paita paljasti rinnat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kerry Washington on nähty urallaan valkokankaalla kymmenissä elokuvissa, mutta hän on siitä huolimatta vielä monille täysin tuntematon tähti. Läpimurto voi olla kuitenkin jo lähellä.

Leffojen lisäksi myös monissa television suosikkisarjoissa näytellyt kaunotar on nyt ikuistettu poseeraamassa tyylikkäässä valkoisessa paidassa, joka oli kuitenkin osittain läpinäkyvä. H Magazine -lehdessä julkaistuissa kuvissa pitsikuvioiden alta paita paljasti siten tähden rinnat. Keikan lisäksi Washington näyttää unohtaneen pukea housut ylleen ennen kuvausta. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Kerry Washington nähtiin 2000-luvun alussa muiden muassa Kova laki ja NYPD Blue -sarjoissa. Valkokankaalla hän on tähdittänyt jo yli 30 elokuvaa, kuten Ray, Fantastic Four ja The Last King Of Scotland. Hän on ollut urallaan lisäksi ehdokkaana monissa palkintogaaloissa ja voittanut Image Award -palkinnon Ray-elokuvan roolistaan.