Johanna Tukiaisen nettisivut suljettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on kuluneen viikon aikana ollut pariinkin otteeseen esillä myös amerikkalaisilla viihdesivuistoilla. Suosittu Dlisted.com nimitti hänet äskettäin sekä Päivän lutkaksi että Viikon lutkaksi.

Tukiaisen saama kansainvälinen suosio on ilmeisesti nostanut myös hänen verkkosivujensa suosiota siinä määrin, että hänen Dolls Dancers -tanssiryhmänsä sivusto www.dollsdancers.fi on nyt suljettu. Palvelussa jossa sijaitsi muiden muassa Tuksun blogi. Verkkosivustolla tällä hetkellä olevan ilmoituksen mukaan ”Sivusto ylittänyt sille varatun liikennöinnin.”

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan sivustoa ylläpidetään Neutech Oy:n webhotellissa, jossa verkkosivut suljetaan palvelupakettiin sisältyvän liikennemäärän ylittyessä. Yhtiöstä ei kommentoitu yhtiön ja asiakkaan välisiä sopimusasioita, mutta vahvistettiin kuitenkin, ettei kyseessä ole ainakaan verkkohyökkäys.

Johanna Tukiainen on itse parhaillaan lomailemassa Como-järvellä, Italiassa.