Madonna lypsi suomalaisilta huimat lipputulot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin suurimpiin naistähtiin lukeutuva Madonna esiintyi äskettäin Suomessa, kun Helsingin Jätkäsaareen kerääntyi arviolta 85.000 katsojaa. Nyt on selvinnyt, että Suomen konsertti oli Madonnan Sticky & Sweet -kiertueen suurin ja myös tuottoisin.

Iltalehden saamien tietojen mukaan poptähti Madonna keräsi Helsingin keikaltaan huimat 8,5 miljoonaa euroa lipputuloina. Dollareissa mitattuna rahasumma on 11,8 miljoonaa.

– Ei voi olla kuin iloinen, että me saimme jotain niin ainutlaatuista aikaiseksi. Koko Madonnan kiertueryhmä oli erittäin innoissaan meidän järjestelyistä Helsingissä ja kehuja sateli kovasti, Live Nation Finlandin markkinointipäällikkö Ritva Väänänen kommentoi Iltalehdelle.

Kerroimme kuluvan vuoden helmikuussa, että Madonnan Sticky & Sweet oli jo viime vuonna maailman tuottoisin kiertue, vaikka turneesta oli tuolloin vielä lähes vuosi jäljellä. Viime vuoden puolella kiertue tuotti yhteensä jo 180 miljoonan dollarin lipputulot ja keräsi katsomoihin yli kaksi miljoonaa katsojaa. Se nosti Madonnan viime vuonna maailman eniten tienaavaksi poptähdeksi.