Mitkä sääret Sienna Millerillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä lähiaikoina valkokankaalla nähtävä näyttelijä-malli Sienna Miller nähdään sensuelleissa mallikuvissa GQ-lehden brittiversion syyskuun numeron sivuilla. Nyt hän on kuitenkin vaihtanut hetkeksi vapaalle.

Sienna Miller ikuistettiin eilen illalla R.J. Cutlerin ohjaaman The September Issue -dokumenttielokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Dokumentti kertoo tunnetun Vogue-muotilehden legendaarisesta päätoimittajasta Anna Wintourista.

Aiheeseen liittyen dokumentin ensi-illassa oli mukana runsaasti malleja ja muita kaunottaria. Sienna Miller nähtiin tilaisuudessa lyhyessä mekossa, joka teki oikeutta hänen ”valovuosien pitkille” säärilleen. Katso kuvat tästä ja tästä.

Sienna Miller joutui taannoin muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.