Historiallista: Britannian ”YleX” boikotoi Madonnaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin konsertoinut poptähti Madonna on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun lukuisia hittejä urallaan tehtailleen tähden uusin single Celebration ei päässyt lainkaan Britannian suurimman radioaseman, Radio 1:n soittolistalle.

Supertähden kiertueella levyjä soittaneen Paul Oakenfoldin kanssa työstetty uusi single ei noussut radioaseman A-listalle, kuten useimmat aikaisemmat singlet, mutta ei myöskään B eikä C -listoille. Kappale ei siis soi kanavalla nyt lainkaan.

Nyt brittilehdet The Sun etunenässä ennustavat Madonnan uran kääntyneen mahdollisesti laskusuuntaan. Lehden mukaan tämä on nimittäin ensimmäinen kerta 1980-luvulta lähtien kun Madonnan single ei ole noussut brittien tärkeimmän radiokanavan soittolistalle. Myös tähden edellinen albumi Hard Candy on myynyt odotettua vähemmän. Syyskuussa Madonna julkaisee uuden kokoelmalevynsä, josta odotetaan myyntimenestystä.

Uusimmat