Teinitähti riisuu kaiken valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvan naispääosaa esittänyt Kristen Stewart valmistautuu parhaillaan riisumaan kaiken valkokankaalla. Hänet on nimittäin kiinnitetty mukaan Welcome to The Rileys -elokuvaan, jossa hän esittää kotoaan karannutta stripparia ja prostituoitua.

19-vuotiaan Stewartin vastanäyttelijänä nähdään Sopranos-tähti James Galdolfini, jolle Kristenin roolihahmo tarjoaa seksuaalisia palveluksiaan rahaa vastaan. Leffasta julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan teinitähti nähdään alastomana useammissakin kohtauksissa.

About-lehden mukaan Kristen Stewart oli niin kauhuissaan esiintyessään kuvausryhmän edessä alastomana, että hän vaati saada ystävänsä Nikki Reedin mukaan kuvauksiin New Orleansiin, Louisianaan. Stewart kertoi äskettäin WENN-uutistoimistolle uskovansa leffan olevan hitti jo pelkästään siksi, että Twilight-fanit haluavat nähdä hänet alastomana.