Milla Jovovich astelee alttarille kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Milla Jovovich on pian rouva Jovovich. Näyttelijätär ja hänen ohjaajamiehensä Paul W.S. Anderson ovat nimittäin astelemassa lähiaikoina alttarille.

Pian A Perfect Getaway -elokuvassa nähtävä tähti avioituu pariskunnan kotona järjestettävässä intiimissä seremoniassa, People-lehti uutisoi.

Pari tapasi toisensa Resident Evil -elokuvan kuvauksissa. Heillä on vuoden ikäinen tytär Ever Gabo. Vielä ei ole tietoa muuttaako Jovovich sukunimensä, mutta viime viikolla hän kertoi lehtihaastattelussa nimensä lausumisen olevan hänelle itselleenkin lähes mahdotonta muutaman drinkin jälkeen.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.

Vuonna 1989 Pulmuset-sarjassa pienen cameoroolin tehnyt Milla Jovovich teki läpimurtonsa valkokankaalla elokuvassa Paluu siniselle laguunille vuonna 1991. Hänen tunnetuimmat roolinsa on nähty edellämainittujen lisäksi elokuvissa The Fifth Element ja Resident Evil. Viime vuonna hän tähditti The Palermo Shooting -elokuvaa. Tänä vuonna Jovovich nähdään peräti neljässä elokuvassa.