Murhattu Playboy-tähti tunnistettiin vasta silikonirinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ja Kanadassa on parhaillaan käynnissä massiivinen etsintäoperaatio, jossa haetaan vaimonsa murhasta epäiltyä realitytähti Ryan Jenkinsiä. Hänen vaimonsa Jasmine Fiore löytyi muutama päivä sitten murhattuna.

Alastomana laukkuun sullottuna ja roskalaatikosta löytynyt Fioren ruumis tunnistettiin tuoreimpien tietojen mukaan hänen silikonirintojensa avulla. Tutkijat selvittivät hänen silikonirintojensa sarjanumerot, jonka jälkeen he saivat tietokannasta selville hänen henkilöllisyytensä, Access Hollywood kertoo.

Julkaisun mukaan murhaaja oli poistanut Fiorelta sekä sormet että hampaat, jotta uhrin tunnistaminen olisi mahdollisimman vaikeaa. Silikoneja hän ei ollut kuitenkaan ymmärtänyt poistaa. Tunnistamiseen kului kuitenkin useampia päiviä, joten murhaajalla oli aikaa peittää jälkensä ja paeta maasta. Nyt Jenkinsin uskotaan olevan Kanadassa.

Eilen kanadalaiset lehdet uutisoivat uusista tiedoista, joiden mukaan murhaepäilty olisi noussut lentokoneeseen Toronton kansainvälisellä lentokentällä. Poliisin mukaan kyseessä oli samannäköinen, mutta kuitenkin eri henkilö. Pakosalla olevan realitytähden uskotaan olevan aseistautunut käsiaseella.