Tarjoilija varasti Lindsay Lohanin puhelimen – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on parhaillaan New Yorkissa, mutta hänen vierailunsa Isoon omenaan ei ole sujunut aivan parhaalla mahdollisella tavalla.

Toissapäivänä Lohan oli jäädä pyöräilijän alle noustessaan taksiin, ja sitten hänen matkapuhelimensa varastettiin ravintolassa. Tai oikeastaan Lindsay itse unohti puhelimensa ravintolaan, mutta palasi tämän unohduksen huomattuaan takaisin. Hän sai kuitenkin huomata, että puhelin oli jo kadonnut hänen pöydästään.

Pian selvisi, että Manhattanilla sijaitsevan ravintolan tarjoilija oli ehtinyt jo ottaa puhelimen ”parempaan talteen”, mutta ei hän suostunut antamaan sitä takaisin julkkistähdelle. Tilanne äityi lopulta niin pahaksi, että Lindsay Lohan joutui soittamaan paikalle poliisit saadakseen kännykkänsä takaisin.