YouTubeen vuotaneet Salkkarit poistettiin ennätysnopeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään iltapäivällä monissa lehdissä uutisoitiin kuinka Salatut elämät -saippuasarjan tulevan kauden ensimmäinen jakso Kaikkien elämä ei jatku oli päätynyt luvattomasti YouTube-palveluun.

Sarjaa esittävä MTV3 toimi kuitenkin ennätysnopeasti viikonlopusta huolimatta ja poisti kolmeen osaan jaetun ohjelman palvelusta. Videon vuotaminen oli mahdollista, koska kauden ensimmäinen jakso tuli yleisön saataville maksua vastaan Maikkarin Katsomo-palvelussa perjantaina.

Syyskauden aloitusjaksoon kohdistuu normaalia suurempaa mielenkiintoa, koska kevätkauden viimeisessä jaksossa nähtiin harvinaisen dramaattisia tapahtumia. Lisäksi Iltalehti paljasti pari viikkoa sitten tulevan kauden tapahtumia ilman MTV3-kanavan lupaa.