Alastonkuvissa ryvettyneet teinisuosikit kimpassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunottaret Ashley Greene ja Vanessa Hudgens ovat molemmat ryvettyneet viime aikoina skandaaleissa, kun heidän itse ottamiaan alastonkuvia on päätynyt jakoon myös internetiin. Nyt kohtalotoverit ovat ilmeisesti lyöttäytyneet yhteen.

Vanessa ja Ashley on nimittäin kuvattu yhteisellä kävelyllä Beverly Hillsissä. Paparazzikuvista ei selviä tyttöjen puheenaiheita, mutta ainakin yhdestä aiheesta heillä olisi hyvin samanlaisia kokemuksia toisilleen jaettavaksi. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Vanessa Hudgens tuli tunnetuksi High School Musical -elokuvista, mutta hän haluaa jatkossa tehdä paljon rohkeampiakin rooleja valkokankaalla. Parhaillaan hän tähdittää valkokankaalla Bandslam-elokuvaa. Pari viikkoa sitten Vanessa paljasti aikovansa naimisiin poikaystävänsä Zac Efronin kanssa, mutta pariskunta ei ole silti ilmoittanut olevansa kihloissa.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodissa. Parhaillaan hän kuvaa jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Lisäksi Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Nakukuvaskandaalin ansiosta hänestä tuli hetkessä yksi Hollywoodin seuratuimpia nuoria tähtiä.