Mikä peppu, Gisele Bundchen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan aviomiehelleen Tom Bradylle raskaana oleva supermalli Gisele Bundchen on jatkanut mallintöitään odotuksesta ja selvästi kasvaneesta vauvamasustaan huolimatta. Edellisellä kerralla hänen vatsansa poistettiin kuvankäsittelyllä, mutta on olemassa toinenkin keino.

Nyt supermalli on nimittäin poseerannut Dansk-lehden kannessa ja sisäsivuilla kuvissa, joissa hänen vauvamasunsa ei näy, koska hän on selin kameraan.  Samalla myös kasvot jäävät näkymättä, mutta takamus saa senkin edestä huomiota. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.