Katie Pricelle määrättiin juopottelukielto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä juopottelunsa ja avioerosotkujensa merkeissä. Nyt myös hänen lähipiirinsä on huomannut ylettömän juhlimisen haitat julkkistähden imagolle.

Povipommin manageri on nyt nimittäin kieltänyt juopottelun, kun Price suuntaa tänään Marbellaan, Espanjaan, markkinoimaan uutta vaatemallistoaan. Katieta on pyydetty pitämään matalaa profiilia ja välttämään kosteaa juhlimista ja alkoholia, koska juhliminen voisi olla vahingoksi julkkistähden ja vaatemerkin imagolle.

– Katie on todellinen ammattilainen mitä tulee bisnekseen, joten hän välttää rajua juhlimista. Joka tapauksessa hän on tietoinen, että imago on hänelle tärkeä. Varsinkin bisneksessä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.