Idols-tähti Agnes Pihlava tekee paluun – takana nimekkäitä tekijöitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi kesäkuussa, että Idols-kisasta tuttu Agnes Pihlava on tekemässä paluuta musiikkimarkkinoille. Nyt tieto on vahvistettu viimein myös levy-yhtiön suunnalta. Agnesin paluusingle For Your Redemption julkaistaan radioille 24. elokuuta.

Singlen jälkeen luvassa on myös kokonainen uusi albumi, kun Redemption-niminen levy päätyy kauppohin 21. lokakuuta. Agnesin edellistä When The Night Falls -albumia myytiin Suomessa lähes kultalevyyn oikeuttava määrä. Uuden levyn tuottaa Mikko.P.Mustonen, ja taustalla albumin biisivelhoina ovat toimineet Gary Keskinen, Timo Kotipelto, Tuomas Heikkinen, Janne Storm, J.Ahola ja Jani Hölli.

Nimikkobiisiin ja singlelohkaisuun For Your Redemption on saatavilla myös musiikkivideo syyskuun jälkeen. Levyn odotetuinta antia on Tears With A Smile -duetto Ancaran kanssa. Biisi julkaistaan myös heidän uudella levyllä. Agnes keikkailee uuden bändinsä kanssa ahkerasti ympäri Suomea ja toukokuussa 2010 on luvassa parin viikon mittainen Keski-Euroopan kiertue, joka alkaa Tsekeistä ja päättyy Slovakiaan.