Tässä se viimein on: Nokian uusi miniläppäri Booklet 3G

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on viimein julkistanut huhutun miniläppärinsä, jonka nimeksi on tullut Nokia Booklet 3G. Uusi tuote julkistettiin tänään, ja samalla julkaistiin myös tuotteen ensimmäinen esittelyvideo.

Nokia Booklet 3G on Windows-pohjainen Intelin Atom-suorittimeen perustuva minikone, jonka akkukestoksi luvataan peruskäytössä peräti 12 tuntia, eli huimat puoli vuorokautta. HD-tasoisen näytön koko on hieman keskimääräisiä miniläppäreitä suurempi, mutta varsinaisia kannettavia pienempi, 10,1 tuumaa. Koneen alumiinikotelon paksuus on vain 2 senttiä ja koneen paino noin kilon.

Bookletista odotetaan luonnollisesti hittituotetta ja mahdollisesti osittain myös Communicator-malliston korvaajaa. Yhteyksinä koneessa on nimensä mukaisesti 3G sekä luonnollisesti myös Bluetooth ja WLAN. Koneessa on sisäänrakennettuna myös A-GPS-paikannin, Maps-sovellus, HDMI-liitäntä ja kamera. Erityisesti valokuvaajien ja toimittajien iloksi mukana on myös SD-muistikorttipaikka. Katso Nokia Booklet 3G -esittelyvideo tästä tai artikkelin alta.