Suomalaisyhtye Kendi jättikeikalla Puolassa – yleisöä kuin Madonnan konsertissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen danceyhtye Kendi esiintyi eilen Puolassa järjestetyillä valtavilla Hity na Czasie -festivaaleilla. Jaakko ”JS16” Salovaaran ja naisräppäri Yavisin muodostama suomalaisyhtye sai kunnian nousta lavalle valtavan yleisömassan edessä.

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan paikalla oli arviolta noin 80.000 katsojaa. Vertailukohtaa saadaan sopivasti Madonnan taannoiselta Suomen jättikeikalta, jossa Helsingin Jätkäsaareen kokoontui noin 85.000 ihmistä. Ei siis liene ihme, että yhtyeen tunnelmat olivat keikan jälkeen upeat.

– Siellä oli 80.000 ihmistä ja ihan mieletön meininki. Televisiokatsojiakin oli 4 – 5 miljoonaa, Jaakko ”JS16” Salovaara kertoi Staralle jättikeikan tunnelmista.

Katso video keikalta tästä linkistä tai artikkelin alta. Videolla nähdään kuinka yhtye esittää Connected-hittinsä.