Suosikkinäyttelijä katuu rivoja vitsejään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista komediarooleistaan tunnettu Hollywood-tähti Adam Sandler on tähdittänyt muiden muassa hittielokuvaa The Wedding Singer. Hänen uransa alku kului kuitenkin valkokankaan sijaan livekeikoilla.

New Yorkin yliopistossa opiskellut Sandler esiintyi opiskeluaikoinaan stand-up -klubeilla, jossa hän esitti yleensä erittäin härskejä vitsejä. Sittemmin hänet löydettiin eräältä keikaltaan kykyjenetsijän toimesta Saturday Night Live -ohjelman sketsien käsikirjoittajaksi. Sieltä ura urkeni lopulta myös kameran eteen näyttelijäksi.

Nykyisin Sandlerilla on vaimo ja kaksi lasta, ja perheen myötä hän on alkanut katua rajuja vitsejään. Hän palasi kuitenkin juurilleen Judd Aparow’n uudessa elokuvassa. Jutut olivat jälleen yhtä rivoja kuin aiemminkin ja ne tuottivatkin suosikkitähdelle runsaasti tunnontuskia, OK!-lehti uutisoi. Sandler kertoi tunteneensa olonsa kotimatkoilla ”maailman likaisimmaksi ihmiseksi”.