Kuolinsyyntutkija vahvisti Michael Jackson -huhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään tulee kuluneeksi tasan kaksi kuukautta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Tutkimustulokset epäselvissä olosuhteissa kuolleen poptähti Michael Jacksonin kuolinsyystä on samalla viimein julkaistu. Eilen julkistetut tiedot vahvistivat julkisuuteen jo aiemmin vuotaneet tiedot.

Kuolinsyyntutkijan raportin mukaan Jacksonin elimistössä oli tappava annos Propofol-nukutuslääkettä, jota ei olisi saanut käyttää lainkaan sairaaloiden leikkaussalien ulkopuolella. Poptähden henkilökohtaisen lääkärin epäillään aiheuttaneen kuoleman antamalla laulajalle tätä lääkettä kuolinpäivänä.

Lääkäri Conrad Murrayn toimia on tutkittu kuolemasta saakka, koska häntä epäillään Michael Jacksonin taposta. Lääkärin epäillään myös valehdelleen poptähden kuoleman todellisesta ajankohdasta, kuolemaan johtaneista tapahtumista ja hävittäneen todistusaineistoa ennen hätäpuhelun soittamista. Tutkimukset jatkuvat edelleen.