Vahvistus: Lääkäri antoi Michael Jacksonin kuolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi kuukautta sitten menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuolemaan johtaneista syistä saadaan edelleen uusia tietoja. Eilen julki tulleiden oikeuden paperien mukaan laulajan henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray antoi tähden kuolla Propofol-nukutuslääkkeen yliannostukseen.

Väitteiden mukaan lääkäri odotti 47 minuuttia ennen hätäpuhelun soittamista. Alunperin hän väitti hätäpuhelun viivästyneen, koska huoneessa ei ollut puhelinta. Kuvien perusteella puhelin oli kuitenkin sängyn vieressä ja lääkäri ehti soittaa sillä kolme puhelua ennen hätäpuhelua.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan näiden puhelujen vastaanottajina olivat lääkäri Arnold Klein, Murrayn lakimies sekä kolmas vielä tuntematon henkilö. Vasta heidän kanssaan keskusteltuaan Murray teki lopulta hätäpuhelun, mutta silloin Jacksonin elvyttäminen oli jo myöhäistä. Paikalla olleet ensihoitajat ovat jo aiemmin kertoneet, että poptähti oli ollut kuolleena jo jonkin aikaa ennen heidän saapumistaan.

Nyt kuolemaa tutkitaan henkirikoksena.