Michael Jacksonin perhe sai oman realitysarjan – uusin rahastus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi kuukautta sitten surmattu poptähti Michael Jackson on ollut kuolemansa jälkeen todellinen rahasampo hänen perheelleen. Tähän mennessä tähden nimissä on tehty 60 miljoonan dollarin sopimukset, mutta summan odotetaan nousevan vuoden loppuun mennessä 150 miljoonaan dollariin.

Eilen julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan elokuvan, konserttitaltiointien ja muiden oheistuotteiden lisäksi Jacksonin nimellä rahastetaan pian myös realitysarjana. Amerikkalainen A&E -kanava on tehnyt Jacksonin lähipiirin kanssa sopimuksen uuden realitysarjan jatkosta. Ohjelmassa seurataan Jacksonin veljessarjan elämää.

Ensin tiedon julkisti Entertainment Tonight -ohjelmaa, mutta pian tämän jälkeen myös ohjelmaa esittävä kanava julkaisi virallisen tiedotteen ohjelmasta ja moitti otteita sarjasta esittänyttä televisio-ohjelmaa. Kanava ei kuitenkaan vielä suostunut paljastamaan ohjelman muita yksityiskohtia, ensi-iltaa tai edes tulevien jaksojen määrää.

Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan ohjelmassa ovat mukana Jackie, Tito, Jermaine ja Marlon Jackson. Uutena hahmona sarjaan on nyt tulossa ainakin Jacksonin äiti Katherine. Alunperin sarjan kuvaukset päättyivät jo kesäkuussa, mutta poptähden kuoleman johdosta kuvauksia jatketaan nyt edelleen. Michael ei ollut lainkaan mukana alkuperäisessä sarjassa.