BB-Sampo sammui pöytään lomalla

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Sampo nähdään Facebook-kuvissa vauhdikkaissa läksiäisissään. Lisää bilekuvia löytyy myös myös hänen omista IRC-Gallerian kuvistaan.

Nimimerkillä ”LapinSampo” Galleriassa mukana oleva nuori mies nähdään itse julkaisemassaan valokuvassa hattu päässä ja sammuneena ravintolan pöytää vasten. Hänen ystävänsä pitävät samalla suomenlippua hänen vierellään. Kuvatekstiin Sampo on kirjoittanut ”Kuuluisa fisu-ilta, Suomi edustaa.” Katso kuva tästä.

Toisessa kuvassa Sampo nähdään ennen tai jälkeen sammumisen ainakin kasvojen perusteella varsin tukevassa juhlakunnossa. Kuvatekstiksi hän on kirjoittanut ”Tähän pitäis kait pistää joku biisi. mut ei nyt vi**u tuu yhtää mitää mielee.Katso kuva tästä.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse