Bloggaaminen aiheuttaa kitkaa Lily Allenin suhteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston antoi keväällä kenkää poikaystävälleen, laulaja John Meyerille, kun tällä ei ollut aikaa treffeille, mutta samaan aikaan hän oli päivitellyt ”kiireidensä keskellä” useaan kertaa Twitter-blogiaan.

Nyt Twitter-bloggaus aiheuttaa kitkaa myös toisella puolella Atlanttia, kun poptähti Lily Allen on poikaystävänsä Sam Cooperin mielestä liiankin innokas mikrobloggaaja. Allenin mukaan poikaystävä ei pidä siitä kuinka paljon laulaja viettää aikaansa blogia päivitellessään.

– Poikaystäväni on hyvin hyvin vihainen minulle, koska hän haluaisi viettää kanssani laatuaikaa kahden, mutta paikalla onkin puoli miljoonaa ihmistä, Lily Allen kertoi BBC Radio 1:n haastattelussa.

Lily Allen on yksi julkkismaailman aktiivisemmista bloggaajista, sillä hän lähettää alati blogiinsa kirjoituksia ja valokuvia. Lisäksi hän järjestää faneilleen myös hauskoja kilpailuja, joissa hän jakaa palkintoina esimerkiksi lippuja keikoilleen.