Twitter-bloggaaminen ajoi Jennifer Anistonin eroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston ja hänen on-off -poikaystävänsä John Mayer ovat tällä hetkellä jälleen erossa, kun Aniston vuorostaan jätti miehen. Nyt Jenniferin ystävät ovat paljastaneet erikoisen seikan eropäätöksen takana.

Ystävien mukaan Jennifer ei sietänyt sitä, että John Mayer ei kyennyt pitämään näppejään erossa Twitter-mikroblogistaan. Uuden Marley & Me -elokuvansa markkinointireissulla olleen Jenniferin kerrotaan yrittäneen tavoitella poikaystäväänsä puhelimitse, mutta tämä ei vastannut soittoon. Sen sijaan Jennifer huomasi pian, että John oli kuitenkin samaan aikaan päivitellyt ahkerasti Twitter-blogiaan.

– Jennifer oli raivoissaan. John väitti, ettei hänellä ollut aikaa vastata puhelimeen, mutta siitä huolimatta hänen Twitter-sivunsa oli täynnä päivityksiä! Hän oli päivittänyt sivuaan muutaman tunnin ja joskus jopa muutaman minuutin välein, ystäväpiiri kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Hänellä on hyvin aikaa tweettaamiselle, mutta ei soittaakseen tai lähettääkseen tekstiviestin tai sähköpostin? John ei edes kiistänyt sitä, ystävät ihmettelivät.