Johanna Tukiainen haukkuu managerinsa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian Como-järvellä parin viikon ajan lomaillut kohujulkkis Johanna Tukiainen on nyt suunnannut Milanoon muutamaksi päiväksi ennen paluutaan Suomeen. Samalla hän on avannut tuntojaan Seiskan blogissaan, jossa hän ilmoitti ettei tule enää koskaan esittämään Lööppijulkkis-kappalettaan.

Esikoissinglensä merkeissä kesän aikana paljon otsikoissa ollut Tuksu haukkuu tuoreimmassa kirjoituksessaan myös ”managerinsa” Tuija Järvisen, joka on esittäytynyt julkisuudessa Tukiaisen manageriksi. Johannan mukaan hänellä ei kuitenkaan ole Suomessa ammattitaitoista manageria tai edes assistenttia.

– Ongelma on se, että minulla ei ole henkilökohtaista manageria tai ammattitaitoista assistenttia Suomessa, sellaista on erittäin vaikeaa löytää siina maassa, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

– Parhaimmat työhön ja mediaan liittyvat neuvot tähän asti jotka olen saanut, tulivat naispuoliselta suomalaisyrittäjältä, jonka luona asuin Comolla. Hanellä oli selkeä ja jämäkkä ote asioihin ja teinkin nyt työn puolesta päätöksiä, joita jo aiemmin jahkailin, mutta en osannut päättää.