Paljastus: Michael Jacksonin ruumis valetaan betoniin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilut kaksi kuukautta sitten epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson haudataan tämän hetken tietojen mukana ensi torstaina. Hänen lapsensa ovat nyt jättäneet jäähyväisensä isälleen kirjeillä, jotka haudataan Popin kuninkaan mukana.

Lapset, kaksitoistavuotias Prince Michael I, yksitoistavuotias Paris ja seitsemänvuotias Prince Michael II, eli Blanket, ovat kirjoittaneet tunteellisia viestejä isälleen. Jäähyväiskirjeistä kertoi Michaelin veli Marlon, joka paljasti myös muita hautajaisten yksityiskohtia, Sunday Mirror -lehdelle.

Edesmennyt laulaja haudataan Forest Lawn -hautausmaalle yksityisessä seremoniassa, jossa on läsnä vain perhe ja muutamia lähimpiä perheystäviä, kuten supertähdet Aretha Franklin ja Diana Ross. Veljen mukaan arkkuun laitetaan mukaan myös Jacksonin maineikas valkoinen hansikas ja uusi olkapituinen peruukki. Lisäksi hänet meikataan esiintymislookiinsa.

Marlon paljasti myös, että Michael Jackson tullaan valamaan arkkuineen betoniin, etteivät haudanryöstävät pääsisi häpäisemään maailmanhistorian suurimpiin supertähtiin lukeutuneen laulajan ruumista. Jacksonin hautapaikalla on lisäksi ympärivuorokautinen valvonta turvakameroiden ja vartijoiden toimesta.