BB-Sami järkyttävässä kaatokännissä – Kätlin suuttui örvellyksestä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eiliset kosteat bileet menivät vähän liiankin rajuiksi, kun talossa nähtiin Ason ja Jelenan rajun rasismiriidan lisäksi myös Ragnarin sammuminen vessan lattialle ja Samin ennätysmäiset kännit.

BB-Kätlin piti hyvää huolta Samista, joka oli ajautunut jo tajunnan tuonne puolen. Hän piti Samista huolta koko illan ajan ja lopulta Kätlin yritti parhaansa mukaan saada miehen myös nukkumaan. Projekti oli kuitenkin odotettua raskaampi ja lopulta myös BB-kaunottaren pinna katkesi.

– No okei, tehdään näin. Päätät itse, teet mitä itse haluat. Mä yritin pitää susta huolta, mutta jos ei kelpaa niin ei kelpaa. Saat olla omillasi. Sä oot niin kännissä, että mä olisin halunnut pitää huolta, BB-Kätlin totesi miehelle.

– Jos olisit mennyt nukkumaan niin sulla olis ollut aamulla hyvä olo. Mut jos sä panet vastaan niin mä en jaksa taistella. Okei, menet vaan pitämään hauskaa. Sä oot niin kännissä.

Kätlin ei kuitenkaan antanut periksi, vaan sai lopulta hivutettua Samin makuuhuoneeseen ja sängylle. Tämän jälkeen hän riisui miehen alushoususilleen ja käväisi iltapesulla vain palatakseen pian takaisin hoivaamaan kaatokännissä ollutta Samia.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse