BB-Sami ei kyennyt pitämään näppejään erossa Kätlinistä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kosteina bileiltoina Kätlinin kanssa hyvin lähekkäin viihtynyt BB-Sami oli eilen selvin päin, joten aikaisempien iltojen kaltaista lähentymistä ei nähty. Lopulta, asukkaiden mennessä jo yöpuulle, Sami kuitenkin rohkaisi mielensä.

Nukkumaan mennessään Sami ja Kätlin pitivät sängyllä ensin pitkän aikaa silmäpeliä tuijotellessaan toisiaan silmiin ja jutustellessaan niitä näitä. Ennen nukahtamistaan kokkolalainen karaokeisänsä teki kuitenkin peliliikkeen ja siirtyi Kätlinin lähelle makaamaan. Tämän jälkeen hän kosketteli virolaissyntyisen seinäjokelaiskaunottaren kättä hellästi, Sub kertoo.

BB-Kätlin ei kuitenkaan vastannut kosketteluihin aivan Samin odottamalla tavalla, sillä heidän läheisyytensä ei tällä kertaa edennyt pidemmälle, vaan Kätlin sulki silmänsä kesken kaiken Samin jäädessä silittelemään nukkuvaa ihastustaan ennen nukahtamistaan.