Tältä Robbie Williams näyttää nyt – upea komistus – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

 Maailman suosituimmasta poikabändistä, Take Thatistä, aikanaan erittäin menestyksekkäälle soolouralle lähtenyt Robbie Williams on parhaillaan tekemässä paluuta uuden albuminsa myötä. Levyn ensimmäinen single Bodies saa ensisoittonsa tämän viikon perjantaina.

Uuden Reality Killed The Video Star -albumin myötä Williams tekee paluun vuosien tauon ja henkisten akkujen lataamisen jälkeen. Trevor Hornin tuottama albumi on määrä julkaista 9. marraskuuta. Viihdelehti Stara saa nyt kunnian esitellä Robbie Williamsin uuden promokuvan, jossa supersuosittu brittipoppari nähdään komeampana kuin koskaan aiemmin. Nykyisin Robbie on lisäksi kuin ilmetty George Clooney. Katso kuva artikkeli alta.

55 miljoonaa levyä myynyt Robbie Williams on yhtenään asettanut uusia ennätyksiä sekä albumi- että lippumyynnillä. Hän pääsi Guinnessin Ennätystenkirjaan vuonna 2006 myytyään 1,6 miljoonaa lippua yhdessä päivässä.  Kiertueen näki yhteensä jopa 3,7 miljoonaa ihmistä.

Kolme vuotta aiemmin Robbie soitti suurimman livekeikan Englannin historiassa, kun hän kolmena iltana esiintyi Knebworthissä yhteensä 365.000 ihmiselle. Lisäksi Robbie Williams on voittanut enemmän Brit Awards -palkintoja kuin yksikään muu artisti.