Jessica Alba kuhertelee Ashton Kutcherin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perhe-elämäänsä viime aikoina keskittynyt Hollywood-tähti Jessica Alba on päässyt jälleen täysillä työelämän pariin. Hän kuvaa parhaillaan Valentine’s Day -elokuvaa yhdessä Ashton Kutcherin kanssa.

Nyt julkisuuteen on päätynyt paparazzikuvia leffan kuvauksista. Niissä hiuksensa blondannut Jessica Alba nähdään kuhertelemassa Ashton Kutcherin kanssa kahvilan terassilla. Katso kuvat tästä. Kohtauksessa Ashton nähdään kiusoittelemassa kaunista vastanäyttelijäänsä ruusulla.

Ensi vuonna valkokankaalle päätyvässä elokuvassa nähdään uskomaton määrä muitakin tuttuja tähtiä, kuten Taylor Lautner, Bradley Cooper, Jessica Biel, Julia Roberts, Emma Roberts, Jennifer Garner, Patrick Dempsey, Joe Jonas, Taylor Swift ja Jamie Foxx.