Johanna Tukiainen selibaatissa: ”Rintani kasvavat ja kasvavat!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on palannut parin viikon lomaltaan Italiasta Suomeen. Como-järvellä ja Milanossa rentoutunut tähti kertoi äskettäin ettei tule enää koskaan esittämään Lööppijulkkis-kappalettaan.

Nyt Tuksu ihmettelee blogissaan rintojensa kasvua ja paljastaa olleensa jo pitkään selibaatissa.

– Rintani vain kasvavat ja kasvavat koko ajan. En tiedä mikä niissä on vialla… Ystäväni Como-järvellä kysyivät, että olenko raskaana, mutta se ei ole mahdollista, koska en ole harrastanut seksiä moneen kuukauteen, Johanna Tukiainen kirjoitti.

– Toki minulla oli Como-järvellä sekä Ruotsissa ja Suomessa treffejä, mutta en pidä yhden illan suhteista. Ne saavat minut surulliseksi. Haluan jotain enemmän ja olen mielestäni sen arvoinen.