BB-Nikon tuparit: ”Säätöni paskansi sänkyyni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut ja talosta aggressiivisuuden takia ennen aikojaan häädetty BB-Niko, eli Niko Saarinen, on muistellut tuoreessa blogikirjoituksessaan parin vuoden takaisia tupaantuliaisiaan.

Vauhdikkaat tuparit ovat Nikon mukaan edelleen usein puheenaiheena, sillä Nikon silloinen ”säätö” oli yllättäen tehnyt tarpeensa Nikon sänkyyn.

– Aamulla kun heräsin huomasin kauhukseni että tämä kyseinen henkilö oli päästänyt tarpeensa minun sängylleni. Siis ne tarpeet jotka tulevat takapuolesta. Asuntoni ensimmäiset bileet, ja edelleenkin mietin toisinaan kun sänkyäni koristaa kyseiset lakanat, että mitä siinä reunassa oli, Niko muistelee.

– Humalassa oleva ”12 tunnin säätöni” oli paskantanut sänkyyni. Kyyneleet silmissä räkätettiin juuri tällä viikolla kyseisestä tapahtumaa ja mietin että tämä on pakko kirjoittaa ylös tänne, koska nämä ovat sellaisia asioita joita ihminen kantaa mukanaan koko elämänsä vaikka kuinka koittaisi unohtaa :D