BB-Tuija: ”Miks mut on laitettu tänne?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa slummin asukkaat ovat kärsineet sääntörikkomuksista määrättyä joukkorangaistusta jo viiden tunnin ajan. Ason, Tertun ja Ninon rikkeiden takia joutuvat pyörittämään sääntökirjoja ringissä.

Jo eilen rangaistuksen aavistanut BB-Tuija on masentunut eniten rankasta rangaistuksesta, sillä hän riiteli tuolloin Tertun kanssa tämän toistuvien sääntörikkomusten takia. Tuija totesi, ettei hän halua enää kärsiä muiden rikkeistä. Juuri näin kuitenkin kävi.

Paratiisin asukkaiden nauttiessa sisätiloissa ruoasta ja kuohuvasta juomasta, ovat slummin asukkaat seisseet tuntikausia ulkona. Tuija on ollut tehtävän alusta saakka murtumisen partaalla ja hän on vuodattanut myös kyyneleitä kohtalonsa takia.

– Miks mut on laitettu tänne? Miks mä en ole paratiisissa juomassa skumppaa? Tuija vuodatti tuntojaan.

– Ottakaa sit skumppaa munkin jaloille, Tuija sivalsi paratiisin asukkaita käydessään nopeasti vessatauolla.

BB-Aso on ainoa sääntöjä rikkonut asukas, joka ei ole parhaillaan kärsimässä rangaistusta. Hän on kuitenkin kärsinyt henkisesti muiden asukkaiden puolesta. Myös Tuijalta Aso pyysi nöyrästi anteeksi tapahtunutta. Hän rikkoi sääntöjä eilen illalla kertoessaan muille asukkaille päiväkirjahuoneen tapahtumista.