Rangaistuksen suorittavat slummin asukkaat – BB-Tuija raivostui!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on juuri jaettu rangaistuksia sääntörikkomuksista. Rangaistukset annettiin, koska BB-Terttu, BB-Nino ja BB-Aso olivat rikkoneet talon sääntöjä. Rangaistuksen suorittavat paratiisissa asuvasta Asosta huolimatta ainoastaan slummin asukkaat.

Slummilaisten pitää muodostaa pihamaalle rinki, jossa heidän tulee kierrättää sekä slummin että paratiisin sääntökirjoja keskeytyksettä siihen saakka kunnes Isoveli toisin määrää. Ringistä saa poistua ainoastaan vessassa käyntiä varten. Muussa tapauksessa poistuminen pidentää rangaistuksen kestoa.

Erityisen tuohtunut rangaistuksesta oli BB-Tuija, joka ripitti eilen Terttua siitä, ettei halua enää suorittaa rangaistuksia muiden rikkomusten takia. Terttu tunkeutui luvattomasti slummista paratiisin puolelle vessaan ja tämän jälkeen istui paratiisin puolella terassin rappusilla, Aso paljasti luvattomasti päiväkirjahuoneessa puhuttuja asioita ja Nino varasti savukkeita paratiisin puolelta.