Video Megan Foxin lesbosuudelmasta vuoti nettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox nähdään pian maailmalla valkokankaalla Jennifer’s Body -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Suomessa vasta 20. tammikuuta 2010. Nyt leffassa nähtävä ja etukäteen kovasti kohuttu lesbosuudelma on vuotanut verkkoon.

Viime viikolla naisten suutelemista kovasti kehunut Megan Fox nähdään kyseisessä kohtauksessa suutelemassa vastanäyttelijänsä Amanda Seyfriedin kanssa. Foxin kerrotaan olevan raivoissaan vuodosta, mutta todellisuudessa kyseessä lienee ennakkoon suunniteltu markkinointitempaus

Suudelma nähdään Entertainment Tonight -televisiokanavan insertissä, joka löytyy videona tästä tai artikkelin alta. Leffan traileri löytyy puolestaan tästä. Elokuvan trailerista on muodostunut kohun myötä todellinen YouTube-hitti, joka on katsottu nyt jo yli 1,2 miljoonaa kertaa.