Michael Jacksonin hansikkaasta maksettiin jättisumma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilut pari kuukautta sitten menehtyneen poptähti Michael Jacksonin muistoesineiden arvo on luonnollisesti noussut moninkertaiseksi tähden kuoleman jälkeen. Nyt huutokaupassa on myyty yksi hänen kuuluisista valkoisista hansikkaistaan.

Australiassa järjestetyssä huutokaupassa kuuluisa hansikas vaihtoi omistajaansa 57.600 Australian dollarin, eli 34.200 euron, hintaan. Melbournelaisen huutokaupan tiedottaja Charlotte Stanes kertoi uutistoimisto AP:lle, että ostaja oli Las Vegasissa sijaitseva Hard Rock Hotel, jossa on esillä lukuisille supertähdille kuulunutta esineistöä.

Hard Rock Hotellin lisäksi hansikkaasta teki tarjouksen myös viisi muuta ostajaehdokasta. Hansikas päätyi Australiaan Michael Jacksonin HIStory-kiertueella vuonna 1996, kun Jackson oli mukana tähdittämänsä Ghosts-elokuvan ensi-illassa Sydneyssä. Samalla kiertueella Popin kuningas käväisi esiintymässä myös Helsingin Olympiastadionilla.