Rugby-tähti Winehousesta: ”Rajuinta seksiä koskaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden alkupuolen Karibialla St. Lucian saarella asunut brittipoppari Amy Winehouse petti reissullaan aviomiestään Blake Fielder-Civiliä. Viimein kotiin palattuaan Amy myönsi pettämisen Blaken hakiessa avioeroa.

Sittemmin parin kerrottiin kuitenkin palanneen yhteen, mutta tuoreimpien tietojen mukaan Amy ei ehkä paljastanutkaan kaikkea. Brittilehti News Of The World nimittäin kertoo haastatelleensa rugby-tähti Gareth Pembertonia, joka kertoi olleensa Karibialla seksisuhteessa Winehouseen.

– Hän esitteli itsensä. Tiesin hänet, mutta esitin että en tuntenut häntä. Ostimme toisillemme olutta ja vodka-shotteja. Sitten menimme kävelylle ja hän pyysi minua esittämään poikaystäväänsä, jotta miehet eivät häiritsisi häntä.

– Sitten hän sanoi haluavansa seksiä kanssani. Se oli villeintä seksiä koskaan. Se oli upea kokemus. En olisi uskonut, että syttyisin koko puremis- ja raapimisjuttuun, mutta se oli hienoa, Pemberton kertoi.