Shia LaBeouf söi kuormasta – uusi kaunotar kainalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvan miespääosassa jo pariinkin otteeseen nähty Shia LaBeouf on viime aikoina viihtynyt niin hyvin vastanäyttelijänsä Megan Foxin kanssa, että heidän huhuttiin taannoin jopa seurustelevan.

Molemmat kuitenkin kiistivät johdonmukaisesti seurusteluhuhut, ja nyt 23-vuotias Shia onkin bongattu treffeillä toisen näyttelijäkaunottaren kanssa. LaBeouf ikuistettiin New Yorkissa kulkemassa käsi kädessä 24-vuotiaan brittiläissyntyisen Carey Mulliganin kanssa.

Molemmat tähdittävät Oliver Stonen Wall Street -elokuvan uutta versiota Money Never Sleeps, mutta he ovat viihtyneet erityisen hyvin yhdessä myös kuvauspaikan ulkopuolella. Parin nähtiin myös suutelevan, joten pelkästä työtoveruudesta ei ole kyse, New York Daily News kertoi.