Tyttö hakattiin yökerhossa – BB-Risto väliin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta sekä Mister Finland -kilpailuista tunnetuksi tullut tamperelainen BB-Risto, eli Risto Kuoppala, ilmoitti äskettäin palaavansa myös wrestling-kehään.

Nyt Risto on saanut harjoittaa osaamistaan myös tosielämässä. Hän joutui nimittäin keskeyttämään Onnela-yökerhossa tapahtuneen rajun tappelun.

– Joku kundi veti juuri nyrkillä kumoon jonkun toisen ja hyppäsi päälle puolipolvilleen ja jatkoi nyrkein takomistaan tätä maassa makaavaa reppanaa, joka ei voinut kuin epätoivoisesti yrittää käsillään suojella päätään siltä moukaroinnilta. Ihmiset vain katselivat vieressä ja huusivat, Risto kirjoittaa blogissaan.

Tämän jälkeen Risto erotti pahoinpitelijän uhrista ja nosti tämän ”seinää vasten”. Pian hän kuitenkin jätti tekijän ystävineen hetkeksi valvomatta uskoessaan, että järjestyksenvalvojat saavat hänet talteen. Toisin kuitenkin kävi.

– Tein totaalisen virheen, jota kadun!!! Päästin ne menemään siitä sivuun ja totesin että järkkäreitä alkoi juosta tilannepaikallepäin.. Siirryin siis tarkistamaan uhrin tilaa ja totesin ensimmäisenä tämän vuotavan tehokkaasti verta. Huusin ensimmäiselle paikalle tulevalle järkkärille, että verta tulee paljon ja tarvitaan ensiapupakkia.

Tämän jälkeen Risto katsoi ympärilleen, mutta tekijää ei näkynyt enää missään, eli hän oli päässyt pakenemaan paikalta. Kaiken lisäksi hän huomasi, että nuoren miehen nyrkiniskujen kohteena ollut henkilö olikin ”hento pieni nuori tyttö”.

– Jos olisin vain tajunnut jo pahoinpitelyä lopettaessani kyseessä olevan tyttö, olisin kastroinut sen mulkun siihen paikkaan ja ”vahingossa” vetänyt lukko-otteen yli ja telonu vähän sitä paskiaista, Risto toteaa lopuksi.