Johanna Tukiainen avautuu: ”Poikaystävä ei tullut katsomaan sairaalaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on parhaillaan Tukholmassa perheensä parissa, ja hän on käynyt jälleen juhlimassa pikkusiskojensa kanssa myös kaupungin yöelämässä. Tänään Tuksu vuodatti tuntojaan blogissaan.

Julkkistähti käsitteli blogikirjoituksessaan erityisesti ihmissuhteitaan sekä pettämistä ja anteeksiantoa. Samalla hän paljasti pettyneensä poikaystäväänsä jouduttuaan taannoin sairaalaan malarian takia.

– Tunsin itseni uskomattoman loukatuksi, kun olin viime keväänä puolentoista kuukauden ajan sairaalassa saatuani Afrikassa vaarallisen malarian. Tämä mies ei käynyt katsomassa minua kertaakaan. Eikä lähettänyt myöskään viestiä. Jotkut ihmiset voivat tulla niin vihaisiksi, katkeriksi ja tunne-elämältään kuolleeksi, että se on uskomatonta, Johanna Tukiainen kirjoittaa.