Johanna Tukiainen: ”Toimittaja uhkaili minua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan joutuneensa poistamaan edellisen kirjoituksensa sen aikaansaaman kohun takia. Samalla hän valittaa, ettei julkkiksilla ei Suomessa ole oikeutta median kritisoimiseen.

Lisäksi Tuksu paljastaa saaneensa uhkauksia eräältä suomalaiselta lehtitoimittajalta, joka oli uhkaillut soittavansa Tukiaisen vanhemmille ja entiselle poikaystävälle. Lisäksi toimittaja oli uhkaillut kohujulkkista Helsingin kodin ja kaiken omaisuutensa menettämisellä.

– Vanhempani tietävät jo valmiiksi kaikesta ja hekin ovat raivoissaan medialle. Entinen poikaystäväni ei vastaa toimittajien kysymyksiin. Olen pitänyt hänet poissa mediasta, eikä kyseisellä medialla ole hänestä edes kuvia tai mitä he sitten vaativatkaan, Johanna Tukiainen kirjoitti.

– Paljastan kaiken elämäkerrassani, jota alan kirjoittamaan. Monet ihmiset ovat pyytäneet minulta omaa kirjaa, joten minun täytyy aloittaa sellaisen kirjoittaminen. Julkkisten tulee saada kritisoida mediaa, koska heitä on sivallettu mediassa monia kertoja.