BB-asukkaat tyrmistyivät – uusi ihminen yllättäen sisään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat tyrmistyivät hetki sitten totaalisesti, kun talon ovi aukesi yllättäen ja sieltä asteli uusi asukas. Muutaman sekunnin ajan asukkaat vain tuijottivat ovesta sisään tullutta naista.

– Mitä vi**ua?! Dana ehti sanoa ennen kuin tajusi mitä oli tapahtunut.

Tämän jälkeen asukkaat ymmärsivät saaneensa seuraa, ja sen jälkeen BB-talon täytti todellinen huutomyrsky. Paratiisin asukkaat ryntäsivät halaamaan Justiinaa.

– Saadaaaks me kätellä vai ei? Slummin asukkaat ihmettelivät.

Justiina teki kuitenkin aloitteen ja kävi kättelemässä myös slummin asukkaat. Suurin osa asukkaista kiljui ja huusi innokkaasti tajutessaan, että taloon oli saatu uusi asukas. BB-Esa J jäi sen sijaan istumaan aloilleen slummin puolella. Muut tivasivat heti alkajaisiksi uudelta asukkaalta hänen seksuaalista suuntautumistaan.

– Mä oon heterosinkku, jee. Voi kamala. Mun pitää varmaan ottaa kengät pois, Justiina sai sanotuksi.