Michael Jacksonin muistokonsertti peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesällä menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kunniaksi suunniteltu massiivinen muistokonsertti on jouduttu perumaan, kun mukaan kaavaillut supertähdet eivät päässeet esiintymään Wieniin, Itävaltaan. Peruuntumisen myötä myös konserttikaupunki muuttuu.

Ulkoilmatapahtuma tullaan uusien suunnitelmien mukaan järjestämään Lontoossa sijaitsevalla Wenbleyn stadionilla. Konserttia järjestävävät promoottori Georg Kindel ja Michaelin veli Jermaine Jackson kertoivat eilen, että liian monilla artisteilla oli aikatauluongelmia Wieniin kaavaillut konsertin suhteen. Konsertti piti järjestää 26. syyskuuta.

– Konsertin tarkoitus on tarjota jotain faneille. Meidän täytyy tehdä tämä kunnolla, Jermaine Jackson totesi.

Peruuttamispäätös tehtiin eilen sen jälkeen, kun järjestäjät olivat taistelleet viikon ajan artistien aikataulujen kanssa. Jo aiemmin huhuttiin, että mukaan lupautuneet Mary J. Blige, Chris Brown ja Natalie Cole olivat joutuneet perumaan esiintymisensä. Konserttia kritisoitiin myös siksi, että Madonna ei ollut mukana esiintyjälistalla.

Tällä tietoa konsertti tullaan järjestämään ensi vuoden kesäkuussa.