Sophie Monk hemaisevissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk joutui taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa, mutta toipui siitä nopeasti. Nyt kengurumaan julkkistähti on jälleen ikuistettu rantatunnelmissa.

29-vuotias laulajakaunotar kuvattiin nauttimassa uimarannalla keltaisissa bikineissä. Kuvien perusteella kyseessä eivät kuitenkaan ole aivan perinteiset paparazzikuvat, vaan julkkisneidon itse toteuttama valokuvaussessio. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.