Kuvausryhmän raju sivallus: ”Megan Fox on tyhmä kuin saapas!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkisnaisiin lukeutuva Megan Fox on palstatilassa mitattuna vuoden suosituin näyttelijä maailmassa. Transformers ja Jennifer’s Body -elokuvien päätähti on nyt kuitenkin saanut täyslaidallisen leffansa kuvausryhmän puolelta.

Aiemmin Megan Fox nousi negatiivisiin otsikoihin todettuaan, että ohjaaja Michael Bay on kuin Adolf Hitler. Nyt hän on saanut vakavat nuhteet kuvausryhmältä avoimen kirjeen muodossa. Kirjeessä 23-vuotiasta Foxia sivalletaan rajusti nimittämällä häntä muiden muassa kiittämättömäksi, luokattomaksi ja tyylittömäksi.

Kirjeen laatineet henkilöt ovat työskennelleet Bayn menestyselokuvissa kymmenen vuoden ajan. Kirje julkaistiin Transformers-leffan verkkosivuilla, mutta poistettiin nopeasti. Sitä ennen kirje ehti päätyä julkisuuteen.

– Meillä on ollut kyseenalainen kunnia työskennellä Megan ”tyhmä kuin saapas” Foxin kanssa molemmissa Transformers-elokuvissa. Vietimme yhteensä 12 kuukautta näiden elokuvien parissa. Hän on kiittämättömin henkilö, jonka voimme kuvitella. Hän ei välitä lainkaan ympärillään olevista kuvausryhmän jäsenistä, kirjeessä luki.

– Teemme kaikkemme, jotta hän näyttäisi kaikin puolin hyvältä, mutta hän ei arvosta lainkaan kovaa työtämme eikä koskaan kiitä. Kuvausryhmän jäsenet lopettivat hänen tervehtimisensä, koska hän ei koskaan tervehtinyt takaisin. Se on raskasta. Monien mielestä hän vihaa näyttelijänä olemista.

Kuvausryhmän jäsenet sivaltavat Foxia myös siitä, että hänet on nimitetty uudeksi Angelina Jolieksi.

– Kaksi meistä on työskennellyt Angelinan kanssa. Hän ei ole mikään Angelina. Angelina on ammattilainen. On surullista, että nuoret tytöt pitävät häntä esikuvanaan. Jospa he vain tietäsivät ketä ihailevat. Tähtiä tulee ja menee. Toivottavasti Michael antaa Megatronin tappaa hänen roolihahmonsa Transformers 3 -elokuvan kymmenen ensimmäisen minuutin aikana.