BB-Niko sai rajuja tappouhkauksia – lue viestit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, nähdään nykyisin televisioruuduissa chat-juontajana. Hän on saanut viime aikoina vakavia uhkauksia, joissa hänen henkeään ja terveyttään on uhattu.

Nyt realityjulkkis BB-Niko on kirjoittanut asiasta blogissaan ja paljastanut samalla myös osan saamistaan uhkauksista. Tappouhkauksia on esitetty myös IRC-Galleria -verkkoyhteisössä.

– Menit sit tekee mun kamus syytteen luki muute teksti tvs v**un hintti ku seuraavaks meet ulos taklostas otan sut kiini ja vittu seivästän sut seinäl ja viillän anagrammin sun ihoos, Nikoa uhkailtiin ja sama meno jatkui minuutin kuluttua uudella viestillä.

– Koukin silmät päästäts ja tungen sinne hunajaa annan mehiläisten pistää sut puol kuoliaaks sit laitan rotan rauta kuppii ja kuumennan sitä et se rotta jyrsii ittensä sun mahast läpi sit lopuks teen sun ruumistas ihanaa taidetta.

Ei siis ihme, että Niko kertoo olevansa shokissa kirjoitusten vuoksi. Nämä viestit kirjoittanut henkilö oli poistanut tunnuksensa yhteisösivustolta viestien julkitulon jälkeen.

– Onneksi jälleen yksi mielenvikainen vähemmän galleriassa, nyt pitää jälleen keksiä uusi tapa ja paikka angstata. :) Niko kirjoitti tapauksesta.